Community discussions

MikroTik App
 
aa007
just joined
Topic Author
Posts: 20
Joined: Tue Apr 06, 2010 3:51 am

Setting up a repeater

Sat Jun 12, 2010 9:12 pm

Hi,
I have a wireless network and I need to extend it. The problem is that the AP that I want to extend is a basic Linksys ADSL Router (WAG160Nv2).
My "extender" is a RB433 with 2 WLAN cards. My idea was to set one of them as a client and the second one as an AP and then create a simple bridge between them. But when I connect to the extended AP I don't get any IP address from the DHCP server running on the Linksys router. So I guess my ideas is bad. So is it possible to extend it somehow? I need to use Windows printer sharing and some LAN applications.
Thanks
 
User avatar
jwcn
Forum Guru
Forum Guru
Posts: 1501
Joined: Sun Aug 27, 2006 6:49 am
Location: Maryland, USA
Contact:

Re: Setting up a repeater

Sun Jun 13, 2010 4:13 am

You need to use pseudo station.
 
aa007
just joined
Topic Author
Posts: 20
Joined: Tue Apr 06, 2010 3:51 am

Re: Setting up a repeater

Sun Jun 13, 2010 2:41 pm

I had to use the station pseudobridge clone, but it works!
Thanks :)

Who is online

Users browsing this forum: miasik and 56 guests