Community discussions

 
accessmd
newbie
Topic Author
Posts: 35
Joined: Sat May 22, 2010 9:40 am

R52N

Mon Oct 18, 2010 11:36 am

I bought a new RB433AH with R52n card. I am having issues with wireless clients as they are having difficulty in accessing the internet when more than 1 connection is established. Please help
 
User avatar
normis
MikroTik Support
MikroTik Support
Posts: 24264
Joined: Fri May 28, 2004 11:04 am
Location: Riga, Latvia

Re: R52N

Mon Oct 18, 2010 11:37 am

what kind of problems do you see, when there is more than one connected? post the error messages from the clients, and the LOG file from the router.
No answer to your question? How to write posts
 
accessmd
newbie
Topic Author
Posts: 35
Joined: Sat May 22, 2010 9:40 am

Re: R52N

Mon Oct 18, 2010 6:41 pm

I just notice that the problem is from Band was set at 2Ghz b/g/n and once I changed it to 2.4GHz - B/G it associates with and browsing is ok. But I do have one issue, which is high ping reply from the clients. I usually get ping that is less than 3ms but now, it is increased to sometimes upto 500ms. Please advise.
 
accessmd
newbie
Topic Author
Posts: 35
Joined: Sat May 22, 2010 9:40 am

Re: R52N

Tue Oct 19, 2010 2:59 pm

what kind of problems do you see, when there is more than one connected? post the error messages from the clients, and the LOG file from the router.
I am still having issues with my setup. Is there anything I may have done wrong? can i send the setting to you to see
 
User avatar
janisk
MikroTik Support
MikroTik Support
Posts: 6283
Joined: Tue Feb 14, 2006 9:46 am
Location: Riga, Latvia

Re: R52N

Tue Oct 19, 2010 3:48 pm

look at what throughput, at how many clients, at what connection quality you start having problems. it is all related to wireless AP/link troubleshooting.

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 33 guests