Community discussions

MikroTik App
 
samuelongui
Frequent Visitor
Frequent Visitor
Topic Author
Posts: 52
Joined: Wed Mar 02, 2011 9:07 pm

Mounting a server with RouterOS

Thu Apr 14, 2011 9:04 pm

I'm looking to mount a server with RouterOS with those hardware:

motherboard: ASROCK. G41M-GS3 775 G41 2DDR3 8GB GBLAN DVI MATX
RAM: DDRIII 1GB PC 1333 KINGSTON KVR1333D3N9 1G
PCI ethernet: the one that is integrated on the motherboard (Realtek RTL8111DL) and 2 units D-LINK DFE-530TX
CPU: INTEL CELERON D.CORE E3400 S.775 BOX
HDD: western digital 500 Gb (for proxy cache)

Everything is about 120€. do you think is gonna be compatible with RouterOS?

Thanks.
 
SamWCL
Frequent Visitor
Frequent Visitor
Posts: 76
Joined: Mon Apr 20, 2009 1:18 pm
Location: Wellington, NZ

Re: Mounting a server with RouterOS

Sun Apr 17, 2011 4:13 am

Should be fine
 
samuelongui
Frequent Visitor
Frequent Visitor
Topic Author
Posts: 52
Joined: Wed Mar 02, 2011 9:07 pm

Re: Mounting a server with RouterOS

Thu Apr 21, 2011 7:48 pm

It's fine, this weekend I hope will be working, thanks
 
chronos
newbie
Posts: 31
Joined: Tue Aug 05, 2008 3:54 pm

Re: Mounting a server with RouterOS

Sun May 08, 2011 10:25 am

Who is online

Users browsing this forum: fckruegel, ihphar, jaytcsd, MarekDuchac, skyfx and 53 guests