Community discussions

MikroTik App
 
Fumi
Frequent Visitor
Frequent Visitor
Topic Author
Posts: 97
Joined: Fri Jul 28, 2006 10:12 am

AP bridge

Thu Aug 23, 2012 2:27 pm

Hello,

I have configured a wireless 2.4Ghz with bridge (ether1 and wlan1). The clients that connect to wlan can navigate fine and they can download files, all is fine!
When I try to make iperf test between to laptots connected to AP via wireless the performance is very low and the conections to Internet low!!
 
Fumi
Frequent Visitor
Frequent Visitor
Topic Author
Posts: 97
Joined: Fri Jul 28, 2006 10:12 am

Re: AP bridge

Tue Aug 28, 2012 11:05 am

I make something wrong..?
 
User avatar
normis
MikroTik Support
MikroTik Support
Posts: 24749
Joined: Fri May 28, 2004 11:04 am
Location: Riga, Latvia

Re: AP bridge

Tue Aug 28, 2012 11:09 am

please post your setup config (command "/export compact") , and also - what signal level does the AP show for the client?
No answer to your question? How to write posts
 
Fumi
Frequent Visitor
Frequent Visitor
Topic Author
Posts: 97
Joined: Fri Jul 28, 2006 10:12 am

Re: AP bridge

Wed Sep 05, 2012 1:53 pm

Hi,

there is only a test laboratory:



/interface bridge
add l2mtu=1524 name=bridge1
/interface wireless
set 0 band=2ghz-b/g/n frequency=2412 ht-rxchains=0,1 ht-txchains=0,1 mode=ap-bridge ssid=A wireless-protocol=802.11
/ip hotspot user profile
set [ find default=yes ] idle-timeout=none keepalive-timeout=2m
/interface bridge port
add bridge=bridge1 interface=wlan1
add bridge=bridge1 interface=ether1



And when I try to make iperf between PCs connected via wireless the bandwith is too low, but when I try to download from ethernet (Internet) this work perfect.

Who is online

Users browsing this forum: Bing [Bot], ehubb and 57 guests