Community discussions

MUM Europe 2020
 
darius
just joined
Topic Author
Posts: 1
Joined: Fri Mar 29, 2013 11:44 am

How to setup a point to point connection with Groove 2hn

Fri Mar 29, 2013 11:52 am

Hi There

I have buy 2 Groove 2hn router boards to setup an network bridge but how do i configure the router board. I have a telkom router and i can access it by putting 10.0.0.2 in my browser but i dont know how to access the Groove router board so the 2 can contact each other.

Regards
Darius :?
 
MacLean
newbie
Posts: 48
Joined: Sat Feb 09, 2013 7:30 pm

Re: How to setup a point to point connection with Groove 2hn

Sat Mar 30, 2013 5:17 am

Why don't you start at the beginning an let us know what you're trying to accomplish? I get the impression you are trying to set up a point to point link between two networks? Do the networks have different subnets - IP addresses? Distance? What antennas are you planning on using? What are you using to access the Groove? WinBox? Or Web GUI?

-Mac

Who is online

Users browsing this forum: akosikazim, idosantosh, karlisi, matiss, MSN [Bot] and 39 guests