Community discussions

 
altazpremji
just joined
Topic Author
Posts: 2
Joined: Tue Mar 11, 2014 6:20 pm

Routerboard 1100 Webfig

Tue Mar 11, 2014 7:03 pm

Hello All,

I have a routerboard 1100. This had OS 4.11 by default.

I upgraded the routerboard to OS 6.10 from 4.11

Now when i go to the web interface I see the old Interface pre-Webfig era but with broken images. Is there any way I can make the new Web interface the default web interface.

Please advice.

many thanks for the assistance.
 
User avatar
NAB
Trainer
Trainer
Posts: 503
Joined: Tue Feb 10, 2009 4:08 pm
Location: UK
Contact:

Re: Routerboard 1100 Webfig

Wed Mar 12, 2014 11:14 am

Now when i go to the web interface I see the old Interface pre-Webfig era but with broken images. Is there any way I can make the new Web interface the default web interface.
1 - Don't use webfig. It will break things in strange ways.
2 - If you must use webfig, try:
/system routerboard upgrade
/file remove [find]
/system reset-configuration no-defaults=yes
which should ensure you're on the latest firmware (not ROS version), that all the old files are removed (care, make sure to back any files you may need up) and that everything in ROS is reset to base configuration (again, make sure you export anything you want to keep).
Nicholas Barnes BSc(hons)
Certified Mikrotik Consultant
Certified Mikrotik Trainer

Vitell - Asterisk, Linux and network consultants
Unofficial IRC channel: #routerboard on irc.z.je

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 19 guests