Community discussions

MUM Europe 2020
 
TheD
just joined
Topic Author
Posts: 10
Joined: Mon Jan 30, 2017 2:12 am

MPLS forwarding table bug?

Mon Jan 30, 2017 2:23 am

Hi,

Is this a bug and has anyone seen it before?

Routing table:
Image

MPLS Forwarding Table RT1:
Image

MPLS Forwarding Table RT2:
Image

This is running in my test VM environment running CHRs on version 6.37.4.

The whole setup works fine, but it's strange that vrf-customer1 subnets are shown as @main, and vrf-customer2 subnets as @vrf-customer1.

Thanks for your feedback!
 
TheD
just joined
Topic Author
Posts: 10
Joined: Mon Jan 30, 2017 2:12 am

Re: MPLS forwarding table bug?

Mon Feb 27, 2017 11:55 am

No one??
 
User avatar
IPANetEngineer
Trainer
Trainer
Posts: 1072
Joined: Fri Aug 10, 2012 6:46 am
Location: Jackson, MS, USA
Contact:

Re: MPLS forwarding table bug?

Mon Feb 27, 2017 4:04 pm

Are both of the VRFs advertised within the VPNv4 community?
Global - MikroTik Support & Consulting - English | Francais | Español | Portuguese +1 855-645-7684
https://iparchitechs.com/services/mikro ... l-support/ mikrotiksupport@iparchitechs.com
 
TheD
just joined
Topic Author
Posts: 10
Joined: Mon Jan 30, 2017 2:12 am

Re: MPLS forwarding table bug?

Sun Mar 05, 2017 5:50 am

Hi. Yes they are both advertised withing VPNv4.

This is definitely a bug. The forwarding table was showing correctly in 6.35.1 though, but there were some other bugs that caused my setup not to work.

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 10 guests