Community discussions

MUM Europe 2020
 
Ozelo
Member
Member
Topic Author
Posts: 338
Joined: Fri Jun 02, 2006 3:56 am

MPLS LDP neighbor problem

Mon Jul 12, 2010 10:30 pm

Ive found a situation that I couldn't figure whats happening. I have a MPLS configured between two device (there are MPLS configured all over my network already) in particular that a dynamic LDP neighbor was flapping operational. Firstly, I was trying to solve it by looking on some logging rule like "ldp,debug,!raw" but couldn't find any answer. Secondly, Ive made it static, the LDP neighbor on this link, but still can see the "O" (Operational flag disappearing as addresses too) with NO error messages, loggs, nothing. There are dynamic BGP based VPLS's all over the place, but the one on this link show some TX errors. It does not drop the dynamic VPLS connection... nor the BGP peer. Also, all MAC addresses disappear from bridge hosts. This is the only link showing this kind of problem.

I wonder if anybody could please help me find whats happening that causes LDP to drop off. This link is a wireless one, but very stable and absolutely no disconnections (100%/100% ccq). What causes LDP neighbor to drop its operation randomly? Is there anything else I could do to know where the problem resides?


Thanks in advance
Ozelo
MTCRE - 1104RE006
MTCINE - 1104INE001
 
Mplsguy
MikroTik Support
MikroTik Support
Posts: 226
Joined: Fri Jun 06, 2008 5:06 pm

Re: MPLS LDP neighbor problem

Wed Jul 14, 2010 1:15 pm

Does this flapping happen constantly or only occasionally? Anyway, I suggest you send supout files of both - AP and client to support with reference to this topic.
 
Ozelo
Member
Member
Topic Author
Posts: 338
Joined: Fri Jun 02, 2006 3:56 am

Re: MPLS LDP neighbor problem

Wed Jul 14, 2010 4:22 pm

It is flapping at a rate about 15 times per hour, about 5 seconds interruption each. Supout files sent...
MTCRE - 1104RE006
MTCINE - 1104INE001
 
sewlist
Frequent Visitor
Frequent Visitor
Posts: 69
Joined: Fri Jun 02, 2006 3:48 pm

Re: MPLS LDP neighbor problem

Tue Jul 27, 2010 11:17 am

Hey, this started happening to me as well, I think mine was stable on V4.6, then upgrade to 4.10 when i start to notice this

It appears to be a load issue, it looks like it happens when the links become busy

Did u get your flapping solved?

S
 
ubikrotik
Member Candidate
Member Candidate
Posts: 129
Joined: Wed May 25, 2016 3:56 am

Re: MPLS LDP neighbor problem

Thu May 24, 2018 6:35 am

same problem here. Any update about this?

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 6 guests