Community discussions

MUM Europe 2020
 
User avatar
nz_monkey
Forum Guru
Forum Guru
Posts: 1825
Joined: Mon Jan 14, 2008 1:53 pm
Location: Straya
Contact:

Re: Stuck Routes on Route Cache

Wed Nov 13, 2013 8:25 pm

Yes I can confirm it is fixed.
http://thebrotherswisp.com/ | Mikrotik MTCNA, MTCRE, MTCINE | Fortinet FTCNA, FCNSP, FCT | Extreme Networks ENA
 
iprob
Frequent Visitor
Frequent Visitor
Posts: 66
Joined: Wed Mar 07, 2012 12:44 am

Re: Stuck Routes on Route Cache

Mon Feb 03, 2014 3:02 pm

Isn't this the same issue as discussed here? http://forum.mikrotik.com/viewtopic.php ... 90#p407090

I had this issue happen with 6.7 (route cache is full, networking stops). Is anyone from this thread still experiencing the issue with version 6.5 or later?
 
iprob
Frequent Visitor
Frequent Visitor
Posts: 66
Joined: Wed Mar 07, 2012 12:44 am

Re: Stuck Routes on Route Cache

Fri Apr 04, 2014 2:53 am

Looks like this issue is much worse in 6.11. We downgraded several routers back to 5.24.
 
Pengu1n
just joined
Posts: 5
Joined: Tue Jan 31, 2012 12:24 am

Re: Stuck Routes on Route Cache

Mon Oct 13, 2014 11:25 am

Is there any news about fixing this bug?
Still have problems with CCR1016-12G and RB751G-2HnD on 6.20
We are using OSPF and IPSEC.

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 4 guests