Community discussions

 
User avatar
mohmedkasem
just joined
Topic Author
Posts: 4
Joined: Thu Oct 14, 2010 8:03 am

problem with xen

Thu Oct 14, 2010 8:08 am

hi

i'm new user i have some problem with xen
Image
sorry for my bad english
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
 
User avatar
mohmedkasem
just joined
Topic Author
Posts: 4
Joined: Thu Oct 14, 2010 8:03 am

Re: problem with xen

Fri Oct 15, 2010 7:32 am

please help
 
User avatar
janisk
MikroTik Support
MikroTik Support
Posts: 6283
Joined: Tue Feb 14, 2006 9:46 am
Location: Riga, Latvia

Re: problem with xen

Fri Oct 15, 2010 11:14 am

my suggestion would be to use KVM instead of XEN as XEN was hit or miss - either it worked and you had few problems, or it never worked.
 
User avatar
mohmedkasem
just joined
Topic Author
Posts: 4
Joined: Thu Oct 14, 2010 8:03 am

Re: problem with xen

Fri Oct 15, 2010 5:54 pm

my suggestion would be to use KVM instead of XEN as XEN was hit or miss - either it worked and you had few problems, or it never worked.
it never worked I do not know my settings is right or wrong
 
User avatar
janisk
MikroTik Support
MikroTik Support
Posts: 6283
Joined: Tue Feb 14, 2006 9:46 am
Location: Riga, Latvia

Re: problem with xen

Mon Oct 18, 2010 8:30 am

reinstall completely your router, so you do not have traces of xen left and go for KVM, that is, if your CPU supports cirtualization.

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 4 guests