Community discussions

 
User avatar
marioclep
Trainer
Trainer
Topic Author
Posts: 140
Joined: Sat Jul 11, 2009 4:36 pm
Location: Cordoba - Argentina
Contact:

MetaROUTER button in RouterOS 5.0rc10 ?

Wed Feb 23, 2011 9:00 pm

Hi to all...
I'm doing some lab tests, and created a MetaROUTER under RouterOS 4.16. Then I've upgraded to RouterOS 5.0rc10 and now I can't see the MetaROUTER button in Winbox, however MetaROUTER is still running...

Does anyone know if this is a bug or the button just moved to somewhere else?
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
---------------------

Ing. Mario D. Clep
CTO - MKE Solutions
MikroTik Certified Trainer
 
User avatar
mrz
MikroTik Support
MikroTik Support
Posts: 5934
Joined: Wed Feb 07, 2007 12:45 pm
Location: Latvia
Contact:

Re: MetaROUTER button in RouterOS 5.0rc10 ?

Thu Feb 24, 2011 9:56 am

What board is this?

menu is missing in winbox only on RB1100 boards. Currently you can access metarouters from console until this problem is fixed
 
User avatar
marioclep
Trainer
Trainer
Topic Author
Posts: 140
Joined: Sat Jul 11, 2009 4:36 pm
Location: Cordoba - Argentina
Contact:

Re: MetaROUTER button in RouterOS 5.0rc10 ?

Thu Feb 24, 2011 7:30 pm

What board is this?

menu is missing in winbox only on RB1100 boards. Currently you can access metarouters from console until this problem is fixed
RB1100 :S ... I do, I access to MetaROUTER via console...

Thanks...
---------------------

Ing. Mario D. Clep
CTO - MKE Solutions
MikroTik Certified Trainer

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 5 guests