Community discussions

 
krzysioD
just joined
Topic Author
Posts: 8
Joined: Fri Nov 07, 2008 9:41 pm

Run a MT 5.8 on vmware server 1.0.10

Sun Nov 13, 2011 4:48 pm

Stuck on this,
vmware server (free) setup as host, with 512MB ram and 0.2 GB IDE hdd for MT, and 5.8 ISO as CD-ROM emulation,
when i turn it on, it boots into this:
Loading Linux....
Loading initrd.rgz
Ready.
_

(and that is all) - what i do wrong? always thought that it will simply work?
 
User avatar
janisk
MikroTik Support
MikroTik Support
Posts: 6283
Joined: Tue Feb 14, 2006 9:46 am
Location: Riga, Latvia

Re: Run a MT 5.8 on vmware server 1.0.10

Mon Nov 14, 2011 11:30 am

you can attempt to install older version of RouterOS there and see what are the results
 
krzysioD
just joined
Topic Author
Posts: 8
Joined: Fri Nov 07, 2008 9:41 pm

Re: Run a MT 5.8 on vmware server 1.0.10

Tue Nov 15, 2011 6:55 am

Ok.
2.9.27 -> does install. (fine for me, just some pppoe/radius tests)
3.30 -> doesn't
5.80 -> doesn't
 
User avatar
janisk
MikroTik Support
MikroTik Support
Posts: 6283
Joined: Tue Feb 14, 2006 9:46 am
Location: Riga, Latvia

Re: Run a MT 5.8 on vmware server 1.0.10

Tue Nov 15, 2011 8:35 am

vmware server 1.0.10 is quite old but i remember that i used 3.x releases. Try to update to newer version.

Also, what errors you get when trying to install RouterOS. Also, you are using netinstall or cd-install to install it?

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest