Community discussions

 
vstman
Frequent Visitor
Frequent Visitor
Topic Author
Posts: 56
Joined: Sat Mar 27, 2010 9:05 pm

RB3011 missing Interface Master Slave Settings

Sun Jan 24, 2016 4:56 am

RB3011_001.jpg
any ideas what happened to the missing interface info? I can log into a CRS125 and I seen that info. Came with 6.33.2, upgraded to 6.335 and noticed the missing settings. As a last ditch effort I loaded 6.34rc41(testing) and it is still fubar.

I was attempting to do some simple VPN stuff yesterday and it would not work properly. I am also getting this in the log.

"excessive broadcasts/multicast, probably a loop"
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
 
scampbell
Trainer
Trainer
Posts: 457
Joined: Thu Jun 22, 2006 5:20 am
Location: Wellington, NZ
Contact:

RB3011 missing Interface Master Slave Settings

Thu Jan 28, 2016 6:32 pm

Switch missing in winbox 3.0 is known. Try winbox 2.2.18, cli or webfig.

We are hoping this will be fixed soon

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 9 guests