Community discussions

MikroTik App
 
nabuk
newbie
Topic Author
Posts: 47
Joined: Sun Sep 05, 2004 1:45 pm
Location: Italy

2.9.30, framed-route via radius was ignored

Fri Sep 08, 2006 7:19 pm

After upgrade to 2.9.30 no route was installed via framed-route radius attribute. Downgrading to 2.9.28 will solve the problem.

Anyone with the some problem ?
 
User avatar
NathanA
Forum Veteran
Forum Veteran
Posts: 801
Joined: Tue Aug 03, 2004 9:01 am

Re: 2.9.30, framed-route via radius was ignored

Tue Sep 12, 2006 11:30 pm

Well, since seeing your post, we haven't decided to try it on any of our PPPoE concentrators because we absolutely must have Framed-Route from RADIUS working properly.

This is a huge issue if true...might I suggest sending the MikroTik team a supout?

-- Nathan
 
nabuk
newbie
Topic Author
Posts: 47
Joined: Sun Sep 05, 2004 1:45 pm
Location: Italy

Wed Sep 13, 2006 9:09 am

Done, but no reply at the moment
 
savage
Forum Guru
Forum Guru
Posts: 1220
Joined: Mon Oct 18, 2004 12:07 am
Location: Cape Town, South Africa
Contact:

Fri Sep 15, 2006 6:46 pm

There is a good couple of issues on how MT handles replies received via Radius... I've sent multiple issues to MT and they are being looked at. Havent heard anything back or saw anything in any changelogs though :(
Regards,
Chris
 
uldis
MikroTik Support
MikroTik Support
Posts: 3441
Joined: Mon May 31, 2004 2:55 pm

Mon Sep 18, 2006 10:40 am

Please provide us with the support output file when you see this problem. Send that file to support@mikrotik.com
 
nabuk
newbie
Topic Author
Posts: 47
Joined: Sun Sep 05, 2004 1:45 pm
Location: Italy

Mon Sep 18, 2006 9:04 pm

Downgradated to 2.9.28, we can't use 2.9.30 neither for 20sec if framed route doesn't work.

also, i've sent many mail about ospf routing filter problem, and no reply from you. Any news ?

Who is online

Users browsing this forum: 0xFFF, biomesh, Google [Bot], gotsprings, rafaelwzs, sindy, Sob, tippenring, Znevna and 94 guests