Community discussions

 
katit
newbie
Topic Author
Posts: 32
Joined: Wed May 13, 2015 6:01 am

ether6-master-local: bridge port received packet with own address as source address (4c:5e:0c:d0:82:14), probably loop

Mon Jun 20, 2016 8:26 pm

Just started to have this message in log repeatedly. I did not introduce anything to network nor I changed any settings.

I did update router to the lates OS though(router 2011UiAS).
What I see is that Port 10 LED flashing constantly also there is no cable in port 10. I removed ALL cables from router and still same port 10 flashing.
Network is "glitchy" at the moment, some devices can't connect (VOIP phone for example)

I see errors in log every couple seconds in random order those 2:
ether6-master-local: bridge port received packet with own address as source address (4c:5e:0c:d0:82:14), probably loop
ether6-master-local: bridge port received packet with own address as source address (4c:5e:0c:d0:82:10), probably loop
Under Bridge menu only one with address :10 specified. What should I look for?
 
katit
newbie
Topic Author
Posts: 32
Joined: Wed May 13, 2015 6:01 am

Re: ether6-master-local: bridge port received packet with own address as source address (4c:5e:0c:d0:82:14), probably lo

Mon Jun 20, 2016 11:41 pm

Fixed now.. I inserted cable into PORT 10, let connection setup and took cable out. Light went off and problem stopped.

I don't know what it was, but there is something about this PoE port..

Who is online

Users browsing this forum: Google [Bot] and 82 guests