Community discussions

MUM Europe 2020
 
rt711
just joined
Topic Author
Posts: 2
Joined: Wed Nov 01, 2006 2:13 am

Problem with RouterBoard 532 & microtik

Wed Nov 01, 2006 2:43 am

hello!

/at first sorry of my poor English/

today I've got this new AP [topic..], i configured it, and it was working fine while in a few minutes later the winbox connection was aborted.
I reseted the AP, but there are some mistakes with default settings..
the NIC of my PC is working, I tested it. On a router no ping replies, and the MikroTik Neighbor Viewer says, the router has no ethernet connection. IP 0.0.0.0
a page, what I've made while it was working, is still available via wi-fi.
I'm using MicroTik version of 2.9.27
any idea?
 
User avatar
Equis
Forum Veteran
Forum Veteran
Posts: 888
Joined: Mon Jun 06, 2005 6:48 am

Wed Nov 01, 2006 10:13 am

Can you use winbox to connect to the mac address?

I find winbox and mac address somtimes dont work if you have secure mode on and/or 2 network cards

I am sorry if I did not understand your question, dont give up, ask again :-)
 
rt711
just joined
Topic Author
Posts: 2
Joined: Wed Nov 01, 2006 2:13 am

Wed Nov 01, 2006 11:28 am

Can you use winbox to connect to the mac address?
I find winbox and mac address somtimes dont work if you have secure mode on and/or 2 network cards
haha, it's working. the problem was 2 active network cards i have. thanks! :D
 
User avatar
sergejs
MikroTik Support
MikroTik Support
Posts: 6619
Joined: Thu Mar 31, 2005 3:33 pm
Location: Riga, Latvia
Contact:

Wed Nov 01, 2006 11:36 am

To use MAC-Winbox (accessing Winbox via MAC-address), PC and workstation should be on the same network or broadcast domain.
If your PC and router connected to the same network, do you get any output from Winbox Neighbor discovery, pushing ... button ?

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 90 guests