Community discussions

MikroTik App
 
keletiferi
just joined
Topic Author
Posts: 11
Joined: Fri Dec 02, 2005 4:35 pm

Load balance or trunk

Sun Nov 19, 2006 7:03 pm

Hi,

I have 2 x 18Mbit wireless link. But I need 1 x 36Mbit. Sometimes
first link is need 22Mbit, but nother link work on 9Mbit.
Is it possible?

Thanks,

KF.
 
User avatar
aitsecurity
Frequent Visitor
Frequent Visitor
Posts: 84
Joined: Thu Mar 16, 2006 12:28 am
Location: venezuela

Re: Load balance or trunk

Sun Nov 19, 2006 8:35 pm

[quote="keletiferi"]Hi,

I have 2 x 18Mbit wireless link. But I need 1 x 36Mbit. Sometimes
first link is need 22Mbit, but nother link work on 9Mbit.
Is it possible?

Thanks,

KF.[/quote

sorry no undestand, you can put more info, of you network ?
 
User avatar
sergejs
MikroTik Support
MikroTik Support
Posts: 6621
Joined: Thu Mar 31, 2005 3:33 pm
Location: Riga, Latvia
Contact:

Mon Nov 20, 2006 9:29 am

Do you have two upstream connections and you want to 'merge' them both ?

Who is online

Users browsing this forum: almdandi, DanDan, Renfrew and 102 guests