Community discussions

MUM Europe 2020
 
Wyoming
Member Candidate
Member Candidate
Topic Author
Posts: 124
Joined: Wed Jun 09, 2004 11:43 pm
Location: Wyoming

default route with RIP

Wed Dec 20, 2006 9:31 pm

I can't seem to get RIP to redistribute the Default route to other routers. Does anyone know how to do this. I have it setup in the main Mikrotik and that mikrotik set to redistribute static routes but it will not show up in the other mikrotik.

Thanks
 
User avatar
Equis
Forum Veteran
Forum Veteran
Posts: 888
Joined: Mon Jun 06, 2005 6:48 am

Wed Dec 20, 2006 10:34 pm

I think restribute static is not teh same as default (in ospf anyway)

Have you got distribute default turn to always?
 
Wyoming
Member Candidate
Member Candidate
Topic Author
Posts: 124
Joined: Wed Jun 09, 2004 11:43 pm
Location: Wyoming

Wed Dec 20, 2006 10:38 pm

Where do you turn that on at? There is no place to turn on redistribute default in the Rip Setting.

Thanks
 
User avatar
Equis
Forum Veteran
Forum Veteran
Posts: 888
Joined: Mon Jun 06, 2005 6:48 am

Wed Dec 20, 2006 10:42 pm

I use Winbox 2.9.38 with routeing-test, it is there :-)
 
Wyoming
Member Candidate
Member Candidate
Topic Author
Posts: 124
Joined: Wed Jun 09, 2004 11:43 pm
Location: Wyoming

Wed Dec 20, 2006 10:44 pm

Ok. Then the regular routing package doesn't have it. I will have to update to the Routing test package.

Thanks for you help
 
Wyoming
Member Candidate
Member Candidate
Topic Author
Posts: 124
Joined: Wed Jun 09, 2004 11:43 pm
Location: Wyoming

Wed Dec 20, 2006 10:56 pm

My next problem is I can't find a routing-test package for router boards. Do you know where I can get one? I can't seem to find it on their site.

Thanks
 
User avatar
Equis
Forum Veteran
Forum Veteran
Posts: 888
Joined: Mon Jun 06, 2005 6:48 am

Thu Dec 21, 2006 12:07 am

If you look under package is it listed but greyed out (in winbox)?

Who is online

Users browsing this forum: andya, Bing [Bot], Google [Bot] and 104 guests