Community discussions

MikroTik App
 
User avatar
soho
newbie
Topic Author
Posts: 30
Joined: Sat Sep 09, 2006 3:05 am

PPPoE consumes resource of wireless?

Mon Jan 08, 2007 8:51 pm

I am using version 2.9.38 and when active pppoe server, the maximum that I obtain of troughput between AP and the station is 700kbits. Without pppoe this troughput goes for 4 Mbps.

The pppoe server consumes resources of the wireless interface?

interface pppoe-server>server print
Flags: X - disabled

0 service-name="" interface=wlan2 max-mtu=1492 max-mru=1492

authentication=pap keepalive-timeout=10 one-session-per-host=no

max-sessions=0 default-profile=PPPOE-PROFILE

Machine: Pentium IV 2.13 Ghz with 256MB RAM.

Sergio
 
User avatar
soho
newbie
Topic Author
Posts: 30
Joined: Sat Sep 09, 2006 3:05 am

Tue Jan 09, 2007 1:41 pm

UP
 
User avatar
skillful
Trainer
Trainer
Posts: 557
Joined: Wed Sep 06, 2006 1:42 pm
Location: Abuja, Nigeria
Contact:

Tue Jan 09, 2007 4:00 pm

so, what went wrong before?

Who is online

Users browsing this forum: SinTeZ and 83 guests