Community discussions

 
xiaavan
just joined
Topic Author
Posts: 5
Joined: Thu Jun 04, 2015 10:15 pm

PPPoE Problems

Sun Dec 02, 2018 7:21 pm

RB750 Connected to internet and PPPOE Server is running and working fine Site A is 2Km away from Site B so i used UBNT pair to connect both sides
Site A RB750 and its LAN ip is 192.168.88.0/24, LAN is connected directly to Access Point and its ip is 172.16.1.254. and on Site B Rb3011 which is directly connected to UBNT Client and ip is 172.16.1.253 Issue is i am unable to dial pppoe dialer from Site B it says waiting for packets
 
flynno
Member Candidate
Member Candidate
Posts: 186
Joined: Wed Aug 27, 2014 8:11 pm

Re: Urgent help required

Sun Dec 02, 2018 11:07 pm

Is the UBNT connected to the RB750 in the same bridge with the PPPoE server?
 
xiaavan
just joined
Topic Author
Posts: 5
Joined: Thu Jun 04, 2015 10:15 pm

Re: Urgent help required

Mon Dec 03, 2018 2:14 am

Rb750 working as pppoe server and server locate ip to client from pool which is 192.168.88.2-192.168.88.254 and ubnt ips are static ubnt sender ip is 172.16.1.254 and ubnt reciver ip is 172.16.1.253
 
User avatar
Jotne
Forum Veteran
Forum Veteran
Posts: 707
Joined: Sat Dec 24, 2016 11:17 am

Re: Urgent help required

Mon Dec 03, 2018 8:04 am

Edit title of your first post to something other than "Urgent help required". Describing your problem. You may get more readers.
.
Use Splunk to monitor your MikroTik Router

MikroTik->Splunk
 
flynno
Member Candidate
Member Candidate
Posts: 186
Joined: Wed Aug 27, 2014 8:11 pm

Re: Urgent help required

Thu Dec 06, 2018 10:11 pm

Did you try adding the ether port that the ubnt device is connected to the pppoe server bridge

Who is online

Users browsing this forum: che, webbsolution and 67 guests