Community discussions

 
gotsprings
Forum Veteran
Forum Veteran
Topic Author
Posts: 778
Joined: Mon May 14, 2012 9:30 pm

RouterBoard Webserver Stop Responding

Thu Apr 11, 2019 4:45 pm

I have 2 RB3011s that the webserver seems to have stopped responding.
Winbox works.
I can put a firewall rule in as a pass through and see the connection come in. But I see no response.
Both running 6.44

Anyone seen something like this before?

(I normally turn off the webserver... but this site requested that the service be left on.)
Last edited by gotsprings on Fri Apr 12, 2019 12:55 pm, edited 1 time in total.
"It ain't what you don't know that gets you into trouble. It's what you know for sure that just ain't so."
Mark Twain
 
Bruntee3
just joined
Posts: 9
Joined: Wed Apr 10, 2019 8:17 pm

Re: RouterBoard Webserver Stop Responding

Thu Apr 11, 2019 5:51 pm

I'm going to buy a new one for myself. I would like to know more details if this problem persist while I use Router for me.
 
neutronlaser
Member Candidate
Member Candidate
Posts: 212
Joined: Thu Jan 18, 2018 5:18 pm

Re: RouterBoard Webserver Stop Responding

Thu Apr 11, 2019 8:31 pm

I'm going to buy a new one for myself. I would like to know more details if this problem persist while I use Router for me.
Nice try competitor
 
gotsprings
Forum Veteran
Forum Veteran
Topic Author
Posts: 778
Joined: Mon May 14, 2012 9:30 pm

Re: RouterBoard Webserver Stop Responding

Fri Apr 19, 2019 2:30 pm

Sent a support file to Mikrotik about 8 days ago.

What gives?
"It ain't what you don't know that gets you into trouble. It's what you know for sure that just ain't so."
Mark Twain
 
gotsprings
Forum Veteran
Forum Veteran
Topic Author
Posts: 778
Joined: Mon May 14, 2012 9:30 pm

Re: RouterBoard Webserver Stop Responding

Mon Apr 22, 2019 1:36 pm

rebooted the RB3011 running 6.44 and the webserver is working again.

Support...

Could you please take a look at the file I sent.
"It ain't what you don't know that gets you into trouble. It's what you know for sure that just ain't so."
Mark Twain
 
gotsprings
Forum Veteran
Forum Veteran
Topic Author
Posts: 778
Joined: Mon May 14, 2012 9:30 pm

Re: RouterBoard Webserver Stop Responding

Mon Jun 17, 2019 6:59 am

Support got back to me a few weeks later. They duplicated the problem by logging into the webserver from more than one IP. No fix yet.

Work around... Disable and reenable webserver under /IP services.
"It ain't what you don't know that gets you into trouble. It's what you know for sure that just ain't so."
Mark Twain

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 109 guests