Community discussions

 
theopulus
just joined
Topic Author
Posts: 6
Joined: Wed Jun 05, 2013 2:33 am

DHCP relay on CPE Bridge not working

Thu May 16, 2019 10:31 am

Hi there,

I'm trying to setup a Wifi extender using a Mikrotik 951G-2HnD connecting to my Home Router(HR).
With no configuration I used the Wizard to setup a CPE in Bridge mode, so that I can use HR IPs.

My problem comes with the devices connected to the Mikrotik, as they're not getting any IP from my Home Router. I added a DHCP Relay, and it shows its counter increasing on IP requests, but my devices get no ip.

What am I doing wrong?

Thanks in advance!
 
Sob
Forum Guru
Forum Guru
Posts: 4073
Joined: Mon Apr 20, 2009 9:11 pm

Re: DHCP relay on CPE Bridge not working

Sat May 18, 2019 6:07 pm

If by Wizard you mean Quick Set, I'm not sure what exact config it creates. But regular bridge is transparent for DHCP. You can try posting your config.

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 75 guests