Community discussions

 
User avatar
Jotne
Forum Guru
Forum Guru
Topic Author
Posts: 1038
Joined: Sat Dec 24, 2016 11:17 am
Location: Magrathean

Some wrong with the forum or my post?

Sat Jun 08, 2019 11:02 pm

I have a long post here at the forum explaining Splunk with Mikroti.
viewtopic.php?f=23&t=137338

When I click it now, I am asked to log inn to h**ps://subirimagen.me
Anyone else who sees this?
What is it?

I have not change anything on my post and there should not be external links in it.

Edit: possible its one of the reply in the post, but how to find out what and how to fix?
 
How to use Splunk to monitor your MikroTik Router

MikroTik->Splunk
 
 
nescafe2002
Long time Member
Long time Member
Posts: 594
Joined: Tue Aug 11, 2015 12:46 pm
Location: Netherlands

Re: Some wrong with the forum or my post?

Sat Jun 08, 2019 11:08 pm

View source, there are two posts with these links.

Sat Jul 28, 2018 5:35 pm
viewtopic.php?f=23&t=137338#p676773

Mon Jul 30, 2018 11:36 pm
viewtopic.php?f=23&t=137338#p677134

I don't see a login dialog, only when i open the links manually.
 
sid5632
Member
Member
Posts: 323
Joined: Fri Feb 17, 2017 6:05 pm

Re: Some wrong with the forum or my post?

Sat Jun 08, 2019 11:10 pm

Works OK for me.
Posts #5 and #7 have links to the site you mention.
 
User avatar
Jotne
Forum Guru
Forum Guru
Topic Author
Posts: 1038
Joined: Sat Dec 24, 2016 11:17 am
Location: Magrathean

Re: Some wrong with the forum or my post?

Sun Jun 09, 2019 12:29 am

Ok, thanks.

This is why links to photo should be disabled, only allow uploaded photos.
 
How to use Splunk to monitor your MikroTik Router

MikroTik->Splunk
 

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 35 guests