Page 1 of 1

User password issue while upgrading

Posted: Tue Jul 30, 2019 1:37 pm
by donsergio
Hi, I have an omnitik and today I upgrade from 6.44.3 to 6.45.2 and now I can´t access because it say wrong user and password.... anyone knows about that? Is a bug?

Minutes before to upgrade, I can login with anyone of two users created but after upgrade, can´t access.

Thanks!!

Re: User password issue while upgrading

Posted: Tue Jul 30, 2019 2:10 pm
by normis
Upgrade your Winbox also

Re: User password issue while upgrading

Posted: Tue Jul 30, 2019 2:29 pm
by donsergio
Upgrade your Winbox also
Hi, upgraded from 3.18 to 3.19 and still same issue.... can´t access

Re: User password issue while upgrading

Posted: Tue Jul 30, 2019 4:18 pm
by victorsoares
This looks to be a common problem with this version, at least for what I've seen. I myself didn't have this problem on my RB750GR3, but also didn't have the balls to upgrade my CCRs on the ISPs that I run. I think that next steps for you would be to put a static IP on your PC and try to connect directly do your MK, maybe trying to connect via MAC to it. If that doesn't work maybe you could try to net install it to a older version and see if that solves anything.

Anyway, a little piece of advise, always have a MikroTik for testing before deploying upgrades. I have an RB3011 and a RB750 just for this. Upgrading firmware on production equipment will always have its risks, so better if you take caution.

Re: User password issue while upgrading

Posted: Fri Aug 02, 2019 11:38 pm
by Robervaldd
I have same problem on a ccr1009 after updating the only way to access is via pc directly connected, now I can not access remotely.