Community discussions

MikroTik App
 
User avatar
awacenter
Member Candidate
Member Candidate
Topic Author
Posts: 200
Joined: Thu Dec 09, 2004 12:58 pm
Location: Castellón
Contact:

RADIUS: how to send a error message from RADIUS to MT

Mon Apr 16, 2007 4:30 pm

Hi people,
I use MT's and FreeRadius Server form my hotspots. How can I send a error message from my RADIUS server to my MT hotspot ?
For instance, uptime-limit message when my account has Session-Timeout = 0 (I know MT shows this message for local accounts.)

Thanks!!
 
User avatar
awacenter
Member Candidate
Member Candidate
Topic Author
Posts: 200
Joined: Thu Dec 09, 2004 12:58 pm
Location: Castellón
Contact:

Mon Apr 23, 2007 11:41 am

has No one customize the login page froma a Centralized web server?
 
Freman
Frequent Visitor
Frequent Visitor
Posts: 76
Joined: Thu Jul 01, 2004 8:49 am

Tue Apr 24, 2007 6:03 am

Reply-Message attribute...

As far as I know, MT ignores the attribute...

I've never seen it show up on the Hotspot interface, the logs, or PPPoE.
 
uldis
MikroTik Support
MikroTik Support
Posts: 3443
Joined: Mon May 31, 2004 2:55 pm

Wed Apr 25, 2007 9:32 am

Hotspot does not ignore this attribute. In case of Access-Reject
Reply-message from radius is used as error message (in logs and in
response for user as well).
If it does not work, please send supout file to support.
 
Freman
Frequent Visitor
Frequent Visitor
Posts: 76
Joined: Thu Jul 01, 2004 8:49 am

Fri Apr 27, 2007 6:00 am

I stand corrected, it has been a while since I touched the hotspot. I'm more interested to see it in the logs for PPPoE/PPP connections

Who is online

Users browsing this forum: Google [Bot], tippenring and 159 guests