Community discussions

MUM Europe 2020
 
ahmedit
just joined
Topic Author
Posts: 4
Joined: Thu May 14, 2015 11:57 am

Can't Access specific site

Sat Jan 11, 2020 5:28 pm

Hello everyone,,,,,
I've an issue, one only site can't access it through my mikrotik router CCR1009-8G-1S,
this site "https://muqeem.sa/" or "https://muqeem.sa/#/login" when I try to access it comes the following message:-
(This site can’t be reached The connection was reset.
Try: Checking the connection
Checking the proxy and the firewall
Running Windows Network Diagnostics
ERR_CONNECTION_RESET
===============================
I tried to stop all my firewall role unfortunately the same problem really i got tired
I appreciate each one try to solve this problem
thank you :)
 
mkx
Forum Guru
Forum Guru
Posts: 3616
Joined: Thu Mar 03, 2016 10:23 pm

Re: Can't Access specific site

Sat Jan 11, 2020 5:31 pm

It doesn't work for me either. So it is likely that this particular site has problems.
BR,
Metod
 
ahmedit
just joined
Topic Author
Posts: 4
Joined: Thu May 14, 2015 11:57 am

Re: Can't Access specific site

Sun Jan 12, 2020 8:50 am

hello mkx,,,
this site working through another router except Mikrotik
 
User avatar
jvanhambelgium
Frequent Visitor
Frequent Visitor
Posts: 62
Joined: Thu Jul 14, 2016 9:29 pm
Location: Belgium

Re: Can't Access specific site

Sun Jan 12, 2020 9:00 am

hello mkx,,,
this site working through another router except Mikrotik
Does not work for me. Testing from Europe/Belgium.
"Refused to connect" . Really, that website or its infra is either having a problem or actively denying access.



Down for Everyone or Just Me
Short URL @
downfor.io
Muqeem.sa Status
Is muqeem.sa down right now?
It's not just you! muqeem.sa is down.
 
pe1chl
Forum Guru
Forum Guru
Posts: 6175
Joined: Mon Jun 08, 2015 12:09 pm

Re: Can't Access specific site

Sun Jan 12, 2020 12:21 pm

It may be that this site only allows connections from specific networks (using some whitelist) and that it happens to allow connections from the other internet connection you tried, but not from the one where you have the MikroTik router.
It does not work here either. Also not from another location where there is no MikroTik router!

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 157 guests