Community discussions

MUM Europe 2020
 
firebat
Member
Member
Topic Author
Posts: 390
Joined: Mon Apr 11, 2005 8:38 am

Multiple MACs in filter rule?

Sun Aug 12, 2007 2:25 am

I'm trying to allowing a set of MACs to hae TCP access to ports 135-139 on a subnet. However, in the filter setup, you can only specify one MAC address. How do I allow multiple MACs to access but reject/drop the rest? I tried adding separate rules that allow a MAC (accept and passthrough) but as soon as I add one, it allows all. I'm not sure why. If I say drop all without a specific MAC, it will work.
 
firebat
Member
Member
Topic Author
Posts: 390
Joined: Mon Apr 11, 2005 8:38 am

Re: Multiple MACs in filter rule?

Tue Aug 14, 2007 8:51 pm

Is there a way to do this?
 
User avatar
winxp2000
Member Candidate
Member Candidate
Posts: 113
Joined: Mon Jan 30, 2006 8:57 pm
Location: China
Contact:

Re: Multiple MACs in filter rule?

Tue Aug 14, 2007 11:03 pm

Use the List funtion

like the picture
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
 
firebat
Member
Member
Topic Author
Posts: 390
Joined: Mon Apr 11, 2005 8:38 am

Re: Multiple MACs in filter rule?

Wed Aug 15, 2007 8:35 pm

How do you use the list function for MAC addresses? I can see how to use it for source/destination IP addresses.
 
gyoztes
Frequent Visitor
Frequent Visitor
Posts: 56
Joined: Mon Jul 17, 2006 12:12 pm

Re: Multiple MACs in filter rule?

Wed Aug 15, 2007 9:34 pm

use static ip address for mac in /ip dhcp-server lease, and use address list in /ip firewall for these ips
 
firebat
Member
Member
Topic Author
Posts: 390
Joined: Mon Apr 11, 2005 8:38 am

Re: Multiple MACs in filter rule?

Thu Aug 16, 2007 3:02 am

Thanks. Since the PC will be logging into muliple APs throughout the network, I would need to setup mapped IPs on all APs which is not desireable. I was hoping for a way to have multuple MACs in a filter rule.

Who is online

Users browsing this forum: CoMMyz and 121 guests