Community discussions

MUM Europe 2020
 
2jarek
Member Candidate
Member Candidate
Topic Author
Posts: 136
Joined: Thu May 17, 2007 3:28 pm
Location: Poland

3.0rc2 Wireless bug

Sat Aug 18, 2007 2:02 pm

Atheros Senao NMP-8602-ETSI 100mw (Atheros 5006X): 5ghz not work only 2.4 but sometimes random frozen communication between MT & Realtek CPE(only 802.11g) Scan or disable-enable interface on MTfix it.

Sparklan WMIA-165g (Atheros AR2413):sometimes random frozen communication between MT & Realtek CPE(only 802.11g) Scan or disable-enable interface on MT fix it.

3.0rc1 almost work fine: very rare frozen communication.
 
taloot
Member Candidate
Member Candidate
Posts: 276
Joined: Sun Mar 06, 2005 1:12 am
Location: Saudi arabia, Riyadh

Re: 3.0rc2 Wireless bug

Sat Aug 18, 2007 2:22 pm

for me i have RB333
i have problems with compression and nstreme with rc2

didnt try the the rc1
 
User avatar
Equis
Forum Veteran
Forum Veteran
Posts: 888
Joined: Mon Jun 06, 2005 6:48 am

Re: 3.0rc2 Wireless bug

Mon Aug 20, 2007 3:16 am

for me i have RB333
i have problems with compression and nstreme with rc2

didnt try the the rc1
Just thhis weekend I seen teh same problem with 2.9

Will work but then disconeect and bounce in and out of connection

I turned compression off and it worked
 
uldis
MikroTik Support
MikroTik Support
Posts: 3428
Joined: Mon May 31, 2004 2:55 pm

Re: 3.0rc2 Wireless bug

Fri Aug 24, 2007 2:58 pm

for me i have RB333
i have problems with compression and nstreme with rc2

didnt try the the rc1
Just thhis weekend I seen teh same problem with 2.9

Will work but then disconeect and bounce in and out of connection

I turned compression off and it worked
could you please tell what version of the software you are running and experiencing problem with compression/nstreme?
please make the support output file when it doesn't work and send it to support@mikrotik.com
 
taloot
Member Candidate
Member Candidate
Posts: 276
Joined: Sun Mar 06, 2005 1:12 am
Location: Saudi arabia, Riyadh

Re: 3.0rc2 Wireless bug

Mon Aug 27, 2007 1:39 pm

for me i have RB333
i have problems with compression and nstreme with rc2

didnt try the the rc1
Just thhis weekend I seen teh same problem with 2.9

Will work but then disconeect and bounce in and out of connection

I turned compression off and it worked
could you please tell what version of the software you are running and experiencing problem with compression/nstreme?
please make the support output file when it doesn't work and send it to support@mikrotik.com
the problem fixed

rc3
but i still getting low throw but compare to rb133
 
uldis
MikroTik Support
MikroTik Support
Posts: 3428
Joined: Mon May 31, 2004 2:55 pm

Re: 3.0rc2 Wireless bug

Mon Aug 27, 2007 3:17 pm

please provide more info on your low throughput tests.

Who is online

Users browsing this forum: Bing [Bot], durrsaku, millenium7, MSN [Bot] and 90 guests