Community discussions

 
moly
newbie
Topic Author
Posts: 34
Joined: Tue Dec 06, 2005 3:14 pm
Contact:

wireless problem in 3.0xx, low thruput, high latency

Sat Sep 08, 2007 10:17 pm

Hi, help me, i have RB532 and CM9 card as AP and clinet Ovislink WL-5460AP. In version 2.9.x its all great, high thruput and low latency. If upgrade to 3.0xx, all is bad. Thruput abou 700kbps and ping about 300 - 1500ms :( . The same problem with NTB HP compaq. I testing the new RB333 and its suport only 3.0xx and problem is the same, but no way to 2.9.xx :( . Siganl is good -60dB.
Pleas help me, is some bug in ROS or only configuratin problem?
Thanx
 
moly
newbie
Topic Author
Posts: 34
Joined: Tue Dec 06, 2005 3:14 pm
Contact:

Re: wireless problem in 3.0xx, low thruput, high latency

Sat Sep 08, 2007 10:26 pm

Some screenshot, upset in registration table, and normal latenci in idle, no trafic. :(
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
 
changeip
Forum Guru
Forum Guru
Posts: 3803
Joined: Fri May 28, 2004 5:22 pm

Re: wireless problem in 3.0xx, low thruput, high latency

Sun Sep 09, 2007 6:53 pm

which version of 3.0 are you using? I believe I read they fixed that in the latest RC.

Sam
 
moly
newbie
Topic Author
Posts: 34
Joined: Tue Dec 06, 2005 3:14 pm
Contact:

Re: wireless problem in 3.0xx, low thruput, high latency

Sun Sep 09, 2007 8:02 pm

3.0rc4 on RB333
 
User avatar
BrianHiggins
Long time Member
Long time Member
Posts: 598
Joined: Mon Jan 16, 2006 6:07 am
Location: Norwalk, CT
Contact:

Re: wireless problem in 3.0xx, low thruput, high latency

Mon Sep 10, 2007 4:42 pm

umm.. how does your wireless client have a mac address of 00:00:00:00:00?
 
moly
newbie
Topic Author
Posts: 34
Joined: Tue Dec 06, 2005 3:14 pm
Contact:

Re: wireless problem in 3.0xx, low thruput, high latency

Mon Sep 10, 2007 4:54 pm

but, my clinet not have 00:00:00:00:..... Have real MAC 00:4F:62:....... , but in registration table is wrong, and also interface "unknown".
 
uldis
MikroTik Support
MikroTik Support
Posts: 3425
Joined: Mon May 31, 2004 2:55 pm

Re: wireless problem in 3.0xx, low thruput, high latency

Mon Sep 10, 2007 5:02 pm

please make the support output file and send it to support@mikrotik.com
 
moly
newbie
Topic Author
Posts: 34
Joined: Tue Dec 06, 2005 3:14 pm
Contact:

Re: wireless problem in 3.0xx, low thruput, high latency

Mon Sep 10, 2007 5:50 pm

ok, i send supout and mor info, thanx

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 89 guests