Page 1 of 1

[webproxy-test bug] <base href="http://url/" /> gets trimmed

Posted: Tue Oct 02, 2007 8:16 pm
by Znuff
Hello.

I'm using webproxy-test under 2.9.45 and I have a small issue with a website and probably with others.

Try visiting http://www.upc.ro when the webproxy-test is enabled and set as transparent proxy. Nothing loads up. Not the images, not the javascript, not the css and links don't work. Upon disabling the srcnat rule in the firewall (thus having direct access to the web) the website works fine.

Later edit: it seems to have an issue with the <base href=""> tag...
When the proxy is enabled I get <base href="http:///" />, while the correct tag in the page is <base href="http://www.upc.ro/" />.

Re: [webproxy-test bug] <base href="http://url/" /> gets trimmed

Posted: Wed Oct 03, 2007 2:47 pm
by Znuff
So where do I post a bug, seeming that here nobody notices the bug posts?

Re: [webproxy-test bug] <base href="http://url/" /> gets trimmed

Posted: Tue Oct 16, 2007 1:36 am
by Znuff
Is this thing actually getting noticed?

Re: [webproxy-test bug] <base href="http://url/" /> gets trimmed

Posted: Tue Oct 16, 2007 10:32 am
by normis
can you try ROS v3 RC6?

Re: [webproxy-test bug] <base href="http://url/" /> gets trimmed

Posted: Wed Oct 17, 2007 4:29 pm
by sergejs
Contact support (support@mikrotik.com), in case you think that you have found bug at RouterOS.

Re: [webproxy-test bug] <base href="http://url/" /> gets trimmed

Posted: Thu Oct 18, 2007 8:01 pm
by Znuff
Can't try to use RC6 on that particular box. It's our main gateway and I don't want to risk breaking internet access for all our customer. I'll try and see on another box.

Re: [webproxy-test bug] <base href="http://url/" /> gets trimmed

Posted: Sun Oct 21, 2007 7:19 am
by Znuff
This is confirmed under version 3.00 RC7 too.