Community discussions

MikroTik App
 
devchaos
just joined
Topic Author
Posts: 18
Joined: Sat Oct 13, 2007 6:27 pm

RTL8101E/8111B

Sat Oct 13, 2007 6:36 pm

How to make Mikrotik working with RTL8101E/8111B Ethernet LAN (motherboard Intel® Desktop Board DG31PR)? Or it is not possible? I had installed Mikrotik over the network with floppy but when I type in console "interface print" I see only WLAN iface (((
 
User avatar
sergejs
MikroTik Support
MikroTik Support
Posts: 6621
Joined: Thu Mar 31, 2005 3:33 pm
Location: Riga, Latvia
Contact:

Re: RTL8101E/8111B

Mon Oct 15, 2007 5:03 pm

Try to check 3.0rc6 version,
http://www.mikrotik.com/download.html
Report back with the results.
 
devchaos
just joined
Topic Author
Posts: 18
Joined: Sat Oct 13, 2007 6:27 pm

Re: RTL8101E/8111B

Mon Oct 15, 2007 8:03 pm

Try to check 3.0rc6 version,
http://www.mikrotik.com/download.html
Report back with the results.
ty, working with 3.0rc6 )

Who is online

Users browsing this forum: doman, doush, faxxe, meetec, mkx, MSN [Bot], steen, Zacharias and 171 guests