Page 1 of 1

bridge bug in 3.0rc13?

Posted: Fri Dec 14, 2007 4:42 pm
by kyob
mac ping works to all stations and problem is that there isn't communication over IP between station 192.168.0.4 and 192.168.0.2, 192.168.0.5

could be that station 192.168.0.3 has bug in bridge mode with wlan cards and it can't pass IP information?

Re: bridge bug in 3.0rc13?

Posted: Fri Dec 14, 2007 4:44 pm
by macgaiver
Forget about station-pseidobridge and create this setup using WDS.

Re: bridge bug in 3.0rc13?

Posted: Fri Dec 21, 2007 6:10 pm
by kyob
thx it works in WDS