Page 1 of 1

ROS 3.0 - Winbox bandwidth usage

Posted: Wed Jan 16, 2008 10:37 am
by rkorolev
Hey, just installed 3.0 release and noticed that after I open connection to ROS with winbox I got a 16-17mbit/s load.
Does anyone have the same problems?

Re: ROS 3.0 - Winbox bandwidth usage

Posted: Wed Jan 16, 2008 11:18 am
by normis
what windows are open inside the winbox?

Re: ROS 3.0 - Winbox bandwidth usage

Posted: Wed Jan 16, 2008 11:43 am
by rkorolev
Strange, but now (after ~1hr uptime) it works like it should.
But when that happened only window open was "Interfaces".

Re: ROS 3.0 - Winbox bandwidth usage

Posted: Wed Jan 16, 2008 10:45 pm
by roadrunner
Try this: Logout and then log back in after un-checking the 'Load Previous Session' box in the winbox loader.

I think a clean session may help.

Also make sure you are running the latest version of winbox.