Community discussions

MikroTik App
 
phmorris
just joined
Topic Author
Posts: 7
Joined: Tue May 29, 2007 8:53 pm
Location: USVI

v3.2 nforce

Tue Feb 12, 2008 12:07 am

does any one know a way to get my nforce 590 gig LAN to work it is showing up under the resources but is not listed as a interface.

nVidia Corporation MCP55 Ethernet (rev: 163) it is a dual gig adapter that is on a asus motherboard.

I noticed that others posted this problem but never came to a resolution
 
point
just joined
Posts: 9
Joined: Tue Jun 01, 2004 4:09 pm

Re: v3.2 nforce

Tue Feb 12, 2008 7:23 am

similar situation:
MCP51 Ethernet Controller (rev: 163) Vendor ID: 0x10de Device ID: 0x0269
not work with ROS 3.2
 
User avatar
normis
MikroTik Support
MikroTik Support
Posts: 24605
Joined: Fri May 28, 2004 11:04 am
Location: Riga, Latvia

Re: v3.2 nforce

Tue Feb 12, 2008 11:50 am

make a supout.rif file and send to support please, we will check it out
No answer to your question? How to write posts
 
npero
Member
Member
Posts: 316
Joined: Tue Mar 01, 2005 1:59 pm
Location: Serbia

Re: v3.2 nforce

Fri Feb 15, 2008 11:50 am

All with nForce mainboard LAN wait for 3.3. :D I tested on couple nForce mainboard work.

Best reagrds...
 
phmorris
just joined
Topic Author
Posts: 7
Joined: Tue May 29, 2007 8:53 pm
Location: USVI

Re: v3.2 nforce

Fri Feb 15, 2008 6:41 pm

I am trying V3.3 this morning we will see what happens.

Well Both 10/100/1000 network adapters came right up on the install.. dang you guys are great . Thanks alot for the quick resolution. I am not worried about the routerboard 44 card not installing properly now that i have both of those interfaces up. if you want i could try loading that card just so i could get the support.rif back you you all ...

Thanks again

-Phil

Who is online

Users browsing this forum: dekana, ruksartbneha, sindy and 55 guests