Community discussions

MikroTik App
 
norocel
newbie
Topic Author
Posts: 29
Joined: Mon Sep 04, 2006 12:03 am

PPPoE server

Wed Feb 20, 2008 9:37 pm

Hello,
I have a problem:
Mikrotik 2.9.27 set-up as pppoe server
Clients (winxp) can connect succesfuly to pppoe server and access internet

How to put a route to access from PC0, PC1, PC2 >> the PC3
Every client can ping 192.168.0.1 but can`t ping the PC3 (192.168.0.4)

10x in advance
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
 
User avatar
Ibersystems
Forum Guru
Forum Guru
Posts: 1685
Joined: Wed Apr 12, 2006 12:29 am
Location: Cabrils, Barcelona - Spain
Contact:

Re: PPPoE server

Wed Feb 20, 2008 11:04 pm

Hi,

in winXP, when you create your VPN, you have to disable one option.
Is like in VPN connection properties, LAN functions, TCP/IP, properties, advanced options, use predeterminated gateway in remote connection.
 
norocel
newbie
Topic Author
Posts: 29
Joined: Mon Sep 04, 2006 12:03 am

Re: PPPoE server

Wed Feb 20, 2008 11:50 pm

no, not work these setings.
any else?
 
User avatar
maximan
Trainer
Trainer
Posts: 549
Joined: Sat May 29, 2004 12:10 am
Location: Rio Cuarto, Argentina
Contact:

Re: PPPoE server

Thu Feb 21, 2008 11:30 pm

Check the firewall for icmp

Max

Who is online

Users browsing this forum: Bing [Bot], etm7469, zounder1 and 74 guests