Community discussions

MUM Europe 2020
 
User avatar
smurphy
Member Candidate
Member Candidate
Topic Author
Posts: 103
Joined: Wed Feb 06, 2008 6:48 pm
Location: Clermont / France
Contact:

Possibility to set the link-speed and type ?

Tue Mar 04, 2008 2:29 pm

As I seem to have a buggy mode hooked to the ADSL 2+ Link - I was wondering if there is a possibility to actually configure the ethernet Interface to b.e. 10MBit Full Duplex ?

I know that the RB153 is doing a good Job in autodetecting everything - however the Turbolink Sphairon AR871C1-B is a PITA. While powering up - it provide just screwed data bringing the RB153 out of link with the Modem.
Stays that way for hours. On another Linux box I noticed that the same beheaviour exists - and set the Speed to 10MBit FD and it stayd Stable, PPPoE workded without a hitch...

Thx for any hints.
 
User avatar
smurphy
Member Candidate
Member Candidate
Topic Author
Posts: 103
Joined: Wed Feb 06, 2008 6:48 pm
Location: Clermont / France
Contact:

Re: Possibility to set the link-speed and type ?

Tue Mar 04, 2008 2:30 pm

Never mind ... Found it ;)
Sorry for the bandwidth.

Who is online

Users browsing this forum: Bing [Bot], Google [Bot], JRLL, kivimart, Znevna and 101 guests