Community discussions

MikroTik App
 
Justin_Wagz
just joined
Topic Author
Posts: 3
Joined: Fri Mar 04, 2005 8:38 am

Hotspot Browser Push

Fri Mar 04, 2005 8:42 am

I tried to get the Hotspot feature setup on my routerOS. And after I created everything(i think it was everything) I tested the setup and none of the clients who connected got a browser push. Any ideas as to what I did wrong?
 
sarenos
newbie
Posts: 42
Joined: Fri Feb 11, 2005 7:36 pm

Fri Mar 04, 2005 10:47 am

If you get IP by the DHCP server probably you have not configured DNS correctly.

Try to configure the static DNS and the domain name
 
Justin_Wagz
just joined
Topic Author
Posts: 3
Joined: Fri Mar 04, 2005 8:38 am

Sun Mar 06, 2005 8:55 am

what do I do if there is no domain name for the hotspot server? What if it just has an IP address. Can I simply put that in for the domain name?
 
sarenos
newbie
Posts: 42
Joined: Fri Feb 11, 2005 7:36 pm

Mon Mar 07, 2005 10:07 am

You can put simply for example yourname.com or whatyouwant.com

Try to put this and a statics IP DNS.
 
medube
Frequent Visitor
Frequent Visitor
Posts: 86
Joined: Tue Feb 15, 2005 2:50 pm

Tue Mar 15, 2005 12:45 pm

MT states in the User Manual that when setting up Hotspot either use name for DNS setting or leave blank. DO NOT use IP.

Medube

Who is online

Users browsing this forum: andrzej, mmc, sindy, timotei and 135 guests