Community discussions

MikroTik App
 
rpengineering
newbie
Topic Author
Posts: 38
Joined: Thu Mar 20, 2008 9:12 pm
Location: italy

Moving licence

Thu Mar 20, 2008 9:18 pm

Hello!, i've purchased a level 5 x86 licence, and i've installed it on a vmware machine for testing.
now my testing are ended, then i need to move this licence on a phisical server machine.

what i can do ??

thanks
 
changeip
Forum Guru
Forum Guru
Posts: 3810
Joined: Fri May 28, 2004 5:22 pm

Re: Moving licence

Fri Mar 21, 2008 1:44 am

You can't, the license is bound to the hard drive it was generated for. You should read up on the license before you purchase the next one.
Colo and Wholesale Bandwidth Available! Sales at SanDiegoBroadband dot com
 
User avatar
Chupaka
Forum Guru
Forum Guru
Posts: 8383
Joined: Mon Jun 19, 2006 11:15 pm
Location: Minsk, Belarus
Contact:

Re: Moving licence

Fri Mar 21, 2008 2:03 am

send you vmware virtual machine to support, so they can check that it was really vmware =)
maybe they will give you another chance... =)
Russian-speaking forum: https://forum.mikrotik.by/. Welcome!

For every complex problem, there is a solution that is simple, neat, and wrong.

MikroTik. Your life. Your routing.
 
rpengineering
newbie
Topic Author
Posts: 38
Joined: Thu Mar 20, 2008 9:12 pm
Location: italy

Re: Moving licence

Fri Mar 21, 2008 11:40 am

I Can Send you the vmware file, if you tell me where i can do it.
i also can give you remote access to this.

Thank You
 
User avatar
Chupaka
Forum Guru
Forum Guru
Posts: 8383
Joined: Mon Jun 19, 2006 11:15 pm
Location: Minsk, Belarus
Contact:

Re: Moving licence

Fri Mar 21, 2008 5:38 pm

send supout file to support <at> mikrotik.com with description of the problem
Russian-speaking forum: https://forum.mikrotik.by/. Welcome!

For every complex problem, there is a solution that is simple, neat, and wrong.

MikroTik. Your life. Your routing.
 
rpengineering
newbie
Topic Author
Posts: 38
Joined: Thu Mar 20, 2008 9:12 pm
Location: italy

Re: Moving licence

Thu Mar 27, 2008 12:33 am

mikrotik support had create me the replacement key

thank you!!

Who is online

Users browsing this forum: Bing [Bot], ccmks, Google [Bot], solar77 and 110 guests