Community discussions

 
User avatar
thavinci
Member
Member
Topic Author
Posts: 334
Joined: Sat Aug 04, 2007 4:40 pm
Location: Johannessburg
Contact:

Another web-proxy bug... 3.7 x86

Wed Apr 23, 2008 7:08 pm

It seems some times, unexpected the proxy will die.

Pages return an error along the lines of "the proxy isnt excepting connections"

Reboot box fixes that.....


Any way to via scripting check running processes and restart if is it fails?


This is a serious issue...

BTW on version 3.7 x86.
http://www.thavinci.za.net

echo "Demo license expired!"
echo "Please reinstall the router."
echo
kill -WINCH 1
exit
 
User avatar
karo84
Member Candidate
Member Candidate
Posts: 194
Joined: Fri Aug 17, 2007 9:06 am

Re: Another web-proxy bug... 3.7 x86

Fri Apr 25, 2008 7:07 pm

I have the same problem too.
Even I use redirects from IP>Firewall>nat>dst-nat to adresses to ports, NOT USING IP WEB PROXY feaure, I have that problem.
I have to reboot the Router (ROS 3,7) in order i works.
Before I use 2.9.51 here was no such problem.

Thanks
 
User avatar
thavinci
Member
Member
Topic Author
Posts: 334
Joined: Sat Aug 04, 2007 4:40 pm
Location: Johannessburg
Contact:

Re: Another web-proxy bug... 3.7 x86

Fri Apr 25, 2008 8:32 pm

They have admited to the problem and have following response:
Hello Marcel,

Thank you for the support output file.
We are researching where could be the problem, the problem is related to routing

Regards,
Sergejs
http://www.thavinci.za.net

echo "Demo license expired!"
echo "Please reinstall the router."
echo
kill -WINCH 1
exit
 
User avatar
thavinci
Member
Member
Topic Author
Posts: 334
Joined: Sat Aug 04, 2007 4:40 pm
Location: Johannessburg
Contact:

Re: Another web-proxy bug... 3.7 x86

Sun Oct 26, 2008 11:44 pm

For those interested.

The problem "solved itself" , in later releases.
http://www.thavinci.za.net

echo "Demo license expired!"
echo "Please reinstall the router."
echo
kill -WINCH 1
exit

Who is online

Users browsing this forum: MSN [Bot] and 66 guests