Page 1 of 1

How to transfer settings from v2.8 to v2.9

Posted: Sun Apr 03, 2005 10:41 pm
by netikelis
It's possible?

Posted: Sun Apr 03, 2005 11:46 pm
by wildbill442
upgrade should retain your settings, but I've yet to do it. Make a backup before you do anything :)

Posted: Fri Apr 22, 2005 3:05 pm
by spire2z
Yeah it's kinda possible. If the hardware is not exactly the same you will get some problems with the ethernet card allocation in my experience IE they will change position etc.