Community discussions

MikroTik App
 
elnagar_ali
newbie
Topic Author
Posts: 27
Joined: Mon Aug 28, 2006 3:14 am

bad driver in 3.14 with realtek lan card

Fri Sep 19, 2008 8:37 pm

bad driver for realtek lan card in 3.14
it dosent work good and hang the lan card
it was work good with 3.13
and when i downgrad it come back work good again
 
User avatar
ghmorris
Member Candidate
Member Candidate
Posts: 284
Joined: Fri May 28, 2004 12:14 pm
Location: Minden, Ontario, Canada
Contact:

Re: bad driver in 3.14 with realtek lan card

Sat Sep 20, 2008 12:53 am

At this point you are obviously very pleased that MT labelled this release as RC1, and you have undoubtedly reported this 'bug' to support as well as publishing on the forum???

Using the RC format for prospective releases is only going to work if everone plays the game, right?

Personally, I really, really, REALLY want MT to continue to use the 'RC' format in interim releases to differentiate between something that is ready for production and something that is proposed for production.

It sucks to have to guess the difference....

Please help!!!

George
 
User avatar
BrianHiggins
Long time Member
Long time Member
Posts: 600
Joined: Mon Jan 16, 2006 6:07 am
Location: Norwalk, CT
Contact:

Re: bad driver in 3.14 with realtek lan card

Sat Sep 20, 2008 5:50 am

Personally, I really, really, REALLY want MT to continue to use the 'RC' format in interim releases to differentiate between something that is ready for production and something that is proposed for production.

It sucks to have to guess the difference....
completly agree... I requested this from them in a private meeting at Chicago MUM... I'm VERY glad to see they have finally started doing it!
 
User avatar
gustkiller
Member
Member
Posts: 418
Joined: Sat Jan 07, 2006 5:15 am
Location: Brazil
Contact:

Re: bad driver in 3.14 with realtek lan card

Sat Sep 20, 2008 2:46 pm

i had these issue too, i posted in the "oficial" r3.14RC1 post.. i had to downgrade to 3.13

with low traffic the network card works, with something like 500kbps the whole mikrotik hangs and freeze , even via serial.
 
User avatar
fatonk
Member
Member
Posts: 439
Joined: Tue Feb 22, 2005 11:06 am
Location: Mitrovica/Kosova

Re: bad driver in 3.14 with realtek lan card

Sat Sep 20, 2008 6:13 pm

For which realtek chip this problem occurs, for 8139 I have no problems as such.
 
elnagar_ali
newbie
Topic Author
Posts: 27
Joined: Mon Aug 28, 2006 3:14 am

Re: bad driver in 3.14 with realtek lan card

Sun Sep 21, 2008 1:55 am

rtl8139d
 
User avatar
parrini
Frequent Visitor
Frequent Visitor
Posts: 85
Joined: Thu Dec 13, 2007 5:11 am
Location: Bahia, Brazil

Re: bad driver in 3.14 with realtek lan card

Sun Sep 21, 2008 5:11 pm

Anybody knows if this has been fixed in the final 3.14 release? The changelog says nothing about it.
 
User avatar
gustkiller
Member
Member
Posts: 418
Joined: Sat Jan 07, 2006 5:15 am
Location: Brazil
Contact:

Re: bad driver in 3.14 with realtek lan card

Mon Sep 22, 2008 2:37 pm

n1 tested the realtek issue with the 3.14 final..?

Who is online

Users browsing this forum: Baidu [Spider], Google [Bot] and 117 guests