Community discussions

 
in4ni
Member Candidate
Member Candidate
Topic Author
Posts: 185
Joined: Thu Dec 09, 2004 4:22 am
Location: Jax, Fl USA

Cannot paste commands

Wed Oct 08, 2008 11:38 pm

ROS 3.10

i cannot paste commands in winbox. It seems like there is some auto correct or something is changing the syntax . This is very annoying how do i turn this feature off?



Thank you
 
User avatar
janisk
MikroTik Support
MikroTik Support
Posts: 6283
Joined: Tue Feb 14, 2006 9:46 am
Location: Riga, Latvia

Re: Cannot paste commands

Thu Oct 09, 2008 9:25 am

where are you pasting commands? in terminal?
 
erjon
just joined
Posts: 16
Joined: Sun May 28, 2006 11:56 am

Re: Cannot paste commands

Thu Oct 09, 2008 1:36 pm

If you paste your commands in terminal don't use ctrl+v, but use right click of your mouse and paste.
 
in4ni
Member Candidate
Member Candidate
Topic Author
Posts: 185
Joined: Thu Dec 09, 2004 4:22 am
Location: Jax, Fl USA

Re: Cannot paste commands

Sat Oct 11, 2008 2:07 am

For some strainge reason im not having that problem any more, Cant figure that on out


Thank you for yuor replies
 
rbarnhart
just joined
Posts: 12
Joined: Tue Jun 28, 2011 11:49 pm

Re: Cannot paste commands

Thu Jul 11, 2019 7:02 pm

control C removes the >> in front of the prompt , then you can paste normally

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 44 guests