Community discussions

MUM Europe 2020
 
User avatar
Equis
Forum Veteran
Forum Veteran
Topic Author
Posts: 888
Joined: Mon Jun 06, 2005 6:48 am

OSPF in > 3.13

Mon Nov 10, 2008 8:07 am

Hello

If you use OSPF in ver > 3.13 I have found on random links you need to manually set the "router-id" for it to work properly.

Just a heads up incase someone spends a day (like me) upgrading and downgrading with much stress to why OSPF stopped working

Apart from that I have found .16 very very good.

:-)
 
iam8up
Member
Member
Posts: 312
Joined: Sun Oct 28, 2007 10:58 pm
Location: Troy, OH
Contact:

Re: OSPF in > 3.13

Tue Nov 11, 2008 5:25 am

What kind of hardware are you using saying 3.16 is very good? Routerboard models versus x86?
 
User avatar
Equis
Forum Veteran
Forum Veteran
Topic Author
Posts: 888
Joined: Mon Jun 06, 2005 6:48 am

Re: OSPF in > 3.13

Tue Nov 11, 2008 5:44 am

Routerboards 4xx are the only ones I have tested.

Still sitting with 3.13 on my core router (x86 system), it will take some trust before I upgrade this again.

Who is online

Users browsing this forum: MSN [Bot] and 113 guests