Community discussions

MikroTik App
 
boon_ee
just joined
Topic Author
Posts: 14
Joined: Fri Sep 22, 2006 4:31 pm

cant ping to APs

Mon Nov 17, 2008 7:26 am

Dear All,

I have MT with multiple vlan (LAN).
and of course each vlan have thier ip range. The WAN connecting to Cisco 3550.
Have few APs at each vlan.

I alos have monitoring pc (what ups gold ) for monitoring purposes.
Everytime i run a ping scan (for example IP Scanner) on the LAN, my monitoring server are not working.
what i did was login to Cisco 3550 and flush the ARP table, then the ping comes back.

how to solve this issues?
 
User avatar
bellis
newbie
Posts: 49
Joined: Wed Nov 05, 2008 1:15 am
Location: Woodland, WA
Contact:

Re: cant ping to APs

Thu Nov 20, 2008 9:50 am

if you are having issues with ping monitoring, have you tried mt's dude? works very well. may be worth a shot, and comes at a great price :)
"If it ain't broke, you're not tryin"

Who is online

Users browsing this forum: Google [Bot], simplycyber and 63 guests