Page 1 of 1

how to rest?

Posted: Wed Dec 17, 2008 9:40 am
by wireless12
hello frds..
how to reset both RB133C & RB133 for default factory settings not by using terminal command(software reset). but by hardware manually reset. if possible can i have the snapshot of all this stuff..

thx n regard

Re: how to rest?

Posted: Wed Dec 17, 2008 9:46 am
by normis
Rb133 has a "reset" jumper next to the miniPCI slots. just close the jumper and boot, it will clear all config. don't forget to place the jumper back as it was

Re: how to rest?

Posted: Wed Dec 17, 2008 10:10 am
by wireless12
thx a lot @normis..i would be very nice of u if u could also provide me a snapshot..i dont wanna do any mistake, every piece of mikrotik i own is a treasure for me.i dont to loose a single of them.

thxxxxx

Re: how to rest?

Posted: Wed Dec 17, 2008 10:21 am
by normis
reset_133.jpg

Re: how to rest?

Posted: Sun Sep 27, 2009 7:36 pm
by gescriba
Hi,...
I read all the post about reseting 133c... but I can't do it in my 133c.
I understand perfectlyt the photo but i will explained the procedure that I have followed because I am sure I have to do it in a wrong way.

Routerboard is switch off....
I put the jumper in jp3
I switch on the routerboard
I wait until I listen first beep, and second and third beep
I switch off the routerboard
I take the jumper off
I switch on the routerboard

And I think that the 133c is reset but.. no!!!
Someone could help me please????