Page 1 of 1

This Forum NOT with MS IE ?

Posted: Sun Dec 21, 2008 1:15 pm
by reinerotto
Hi,

I can not access this forum with my MS IE any more. Firefox or Chrome work, though.
Can somebody else confirm this problem ?

Re: This Forum NOT with MS IE ?

Posted: Sun Dec 21, 2008 1:41 pm
by SurferTim
Confirmed. XP Pro SP3 w/IE7 with latest updates. Cannot display page.
No problem with Firefox tho.

2hrs later: Now it is now working with IE again.

Re: This Forum NOT with MS IE ?

Posted: Sun Dec 21, 2008 4:09 pm
by hilton
I can without any problem.

Vista Business with Service Pack 1 and Internet Exploder 7.0.6001.18000

Re: This Forum NOT with MS IE ?

Posted: Sun Dec 21, 2008 11:22 pm
by reinerotto
OK, works for me again, too.
"Big Brother" is silently monitoring this forum and takes some action, from time to time
:-)

Re: This Forum NOT with MS IE ?

Posted: Mon Dec 22, 2008 8:44 am
by normis
no action taken. this is a general PHPBB installation with no addons, I can't see how IE could have troubles with it

P.S.: use google chrome or firefox ;)

Re: This Forum NOT with MS IE ?

Posted: Mon Dec 22, 2008 9:44 am
by wireless12
yaa..i m facin the same prob too..www.forum.mikrotik.is not opening in I.E 6 . its is in distorted format when i open it in I.E. but i can smoothly login in mozilla..huhh. strange...

Re: This Forum NOT with MS IE ?

Posted: Mon Dec 22, 2008 9:50 am
by normis
where did you get IE6? I think all IE6 users were forced to upgrade to IE7 with a microsoft update? Please at least upgrade to IE7 because IE6 is old and very incompatible browser. You will have more problems than this

Re: This Forum NOT with MS IE ?

Posted: Mon Dec 22, 2008 10:51 am
by cmit
Had the same problem here (no access with IE). But this had a single source: All requests containing "Internet Explorer" in the agent string were blocked/not able to access.
Don't ask me for the reason... ;-)

Re: This Forum NOT with MS IE ?

Posted: Mon Dec 22, 2008 10:52 am
by wireless12
ok..i will download I.E 7 and lets see wht happend..i will report back.

Re: This Forum NOT with MS IE ?

Posted: Tue Dec 23, 2008 10:17 am
by normis
can anyone with IE check if the forum is working now? We checked different browsers from different locations, and the forum works fine even with IE5

Re: This Forum NOT with MS IE ?

Posted: Tue Dec 23, 2008 11:28 am
by reinerotto
can anyone with IE check if the forum is working now? We checked different browsers from different locations, and the forum works fine even with IE5
Works for me now again: Vista, FF or IE or Chrome.

Re: This Forum NOT with MS IE ?

Posted: Tue Dec 23, 2008 10:10 pm
by gustkiller
had this problem , but now its working

Re: This Forum NOT with MS IE ?

Posted: Wed Dec 24, 2008 7:29 am
by wireless12
really...its now working with even in IE-6, but note for last 5-6 days.