Community discussions

 
snowpro
just joined
Topic Author
Posts: 20
Joined: Thu Apr 10, 2008 3:56 am
Location: Ottawa Canada

queues in 3.18

Tue Jan 27, 2009 8:42 pm

I set up queues in 3.18 and when I re open with winbox the queues are still there but
I have to go to the drop down menu and re enter any info I want in Show columns.

The average and total rate show up but once I close winbox and return there is no info in the columns and I have to re select what I want in the menu.

any ideas? thank you
 
User avatar
Chupaka
Forum Guru
Forum Guru
Posts: 8319
Joined: Mon Jun 19, 2006 11:15 pm
Location: Minsk, Belarus
Contact:

Re: queues in 3.18

Wed Jan 28, 2009 12:39 am

Try closing WinBox by 'Exit' button in leftside menu
Russian-speaking forum: https://forum.mikrotik.by/. Welcome!

For every complex problem, there is a solution that is simple, neat, and wrong.

MikroTik. Your life. Your routing.

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 88 guests