Community discussions

MUM Europe 2020
 
User avatar
tevolo
Member Candidate
Member Candidate
Topic Author
Posts: 114
Joined: Sun Mar 29, 2009 8:39 pm

Add a toolbar to client's web browser???

Tue Apr 14, 2009 7:55 pm

Is there any script or setting to create a toolbar for every connected user that would populate on the top of their browser just like any other toolbar in IE or Firefox?

I want to add a toolbar with links so that connected clients could easily, logout, add credits, connect to support, and maybe even advertise.

If you have used Meraki before, then you know what I am talking about.

Anybody know a solution?
 
User avatar
normis
MikroTik Support
MikroTik Support
Posts: 24418
Joined: Fri May 28, 2004 11:04 am
Location: Riga, Latvia

Re: Add a toolbar to client's web browser???

Wed Apr 15, 2009 8:57 am

No, you can't inject anything in users pages, and certainly not modify their browser. If you could inject something, you could do something like:
<head>
 <style type="text/css>
   .foot_nav {
    text-align: center; 
    position: fixed;
    bottom: 8px; 
    width: 100%; 
    height: 16px; 
    border: 0; 
}
 </style>
<body>
<div class="foot_nav">
 <a href="#">Logout</a>
</div>
</body>
edit: it appears that Meraki does exactly this. RouterOS will support injecting of HTML sometime in the future.
No answer to your question? How to write posts
 
User avatar
tevolo
Member Candidate
Member Candidate
Topic Author
Posts: 114
Joined: Sun Mar 29, 2009 8:39 pm

Re: Add a toolbar to client's web browser???

Wed Apr 15, 2009 10:16 pm

Awesome. I think it will be beneficial for Mikrotik!
 
User avatar
tevolo
Member Candidate
Member Candidate
Topic Author
Posts: 114
Joined: Sun Mar 29, 2009 8:39 pm

Re: Add a toolbar to client's web browser???

Tue Jan 12, 2010 5:39 pm

I just wanted to re-open this thread to check on whether some development has been started to support injecting HTML?
Thanks
edit: it appears that Meraki does exactly this. RouterOS will support injecting of HTML sometime in the future.
 
multipath
newbie
Posts: 43
Joined: Fri Sep 17, 2010 4:42 pm

Re: Add a toolbar to client's web browser???

Mon Mar 28, 2011 8:41 am

Any new updates?
 
WiFiTech
Frequent Visitor
Frequent Visitor
Posts: 65
Joined: Mon Jun 12, 2006 2:24 am

Re: Add a toolbar to client's web browser???

Mon Mar 28, 2011 6:07 pm

I am interested in knowing also.
 
doush
Long time Member
Long time Member
Posts: 627
Joined: Thu Jun 04, 2009 3:11 pm

Re: Add a toolbar to client's web browser???

Mon Mar 28, 2011 9:24 pm

+1 to this.
Any news about it ? Is it in to-do list ?
 
reinerotto
Member
Member
Posts: 440
Joined: Thu Dec 04, 2008 2:35 am

Re: Add a toolbar to client's web browser???

Mon Apr 04, 2011 12:51 am

Hi,

I have some software, which I am using to add my own advertisements into the displayed pages.
(actually I am doing banners and layered ads, but in principle other types are also possible)
But my SW does not run on RoS, an upstream proxy has to be used.
I never thought of adding a toolbar, but in case somebody is willing to provide the necessary code to be injected, my SW should do the trick.
However, I can almost guarantee, that it will not work on 100% of all web sites. There are a very few, highly dynamic sites, messing around with the DOM within the browser, which will make it practically impossible.
Because I do not need to inject my ads on every page (which will annoy the user anyway), this does not hurt actually.
I am using a blacklist for these very special web sites.
 
User avatar
tevolo
Member Candidate
Member Candidate
Topic Author
Posts: 114
Joined: Sun Mar 29, 2009 8:39 pm

Re: Add a toolbar to client's web browser???

Fri Jan 25, 2013 12:33 am

I'd like to reopen this thread and check on any development to allow the injection of a toolbar for advertising or notifications, etc.

Normis?
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
 
User avatar
nz_monkey
Forum Guru
Forum Guru
Posts: 1827
Joined: Mon Jan 14, 2008 1:53 pm
Location: Straya
Contact:

Re: Add a toolbar to client's web browser???

Fri Jan 25, 2013 1:38 am

I too would like an update on this.

This feature would be extremely useful for us.
http://thebrotherswisp.com/ | Mikrotik MTCNA, MTCRE, MTCINE | Fortinet FTCNA, FCNSP, FCT | Extreme Networks ENA
 
blingblouw
Member Candidate
Member Candidate
Posts: 283
Joined: Wed Aug 25, 2010 9:43 am

Re: Add a toolbar to client's web browser???

Fri Jan 25, 2013 7:42 am

This would be (for me) the most usefull feature on Mikrotik for a long time.

Currently I run a KVM with Linux (SQUID + GreasySpoon (ICAP)) to support this feature. If ROS supports this natively...omg it would be awesome
 
econet
just joined
Posts: 9
Joined: Mon Sep 08, 2014 11:45 pm

Re: Add a toolbar to client's web browser???

Tue Jan 20, 2015 12:16 am

please can somebody who did this, only Mikrotik or M + Squid get to me to help me little bit.

TNX
 
User avatar
bajodel
Long time Member
Long time Member
Posts: 545
Joined: Sun Nov 24, 2013 8:30 am
Location: Italy

Re: Add a toolbar to client's web browser???

Tue Jan 20, 2015 9:26 am

+1 This feature would be extremely useful
 
User avatar
normis
MikroTik Support
MikroTik Support
Posts: 24418
Joined: Fri May 28, 2004 11:04 am
Location: Riga, Latvia

Re: Add a toolbar to client's web browser???

Tue Jan 20, 2015 10:16 am

A few companies offer such solutions for MikroTIk routers, they have been in our MUM conferences as exhibitors.
No answer to your question? How to write posts
 
reinerotto
Member
Member
Posts: 440
Joined: Thu Dec 04, 2008 2:35 am

Re: Add a toolbar to client's web browser???

Tue Jan 20, 2015 10:19 am

Still open for payed-for offers. As I do it already for years, looks like time is ripe for it, you will get a solid solution.
I am open for cooperation, exclusively for certain contries.
Hm - squid and MT - you might ask on freelancer. Did some bids there, right now.
 
econet
just joined
Posts: 9
Joined: Mon Sep 08, 2014 11:45 pm

Re: Add a toolbar to client's web browser???

Thu Jan 22, 2015 5:48 pm

reinerotto yes, you give me price of 5555 USD and other guy 750 for same work....

i need this to inject ads in my Coffe Bar, so i can give free wifi and give some daily offers on web pages
 
reinerotto
Member
Member
Posts: 440
Joined: Thu Dec 04, 2008 2:35 am

Re: Add a toolbar to client's web browser???

Thu Jan 22, 2015 6:11 pm

reinerotto yes, you give me price of 5555 USD and other guy 750 for same work....
Just for one coffe bar I still have a small solution, which is not server-based for high volume.
But it can only be used together with openWRT running on Mikrotik, as integration in RoS is too difficault, as not Open Source.
openWRT on MT gives you captive-portal etc. as well (coova-chilli).
For limited time, you might get a demo-connection to one of my servers. Needs only proxy-conf on MT/RoS.

Who is online

Users browsing this forum: Google [Bot], lastovsky and 124 guests