Community discussions

MikroTik App
 
ponline
newbie
Topic Author
Posts: 49
Joined: Tue Sep 28, 2004 9:19 pm

Will MT ever substitute a radius server?

Mon May 16, 2005 3:42 pm

I am curently using 2.8.26 and im happy .
Is there a posibility to add to the new MT releases more compleks secrets menagement for the pppoe clients.
Im using mikrotik for pppoe server, still keeping the secrets on the MT, but i plan on using Radius for better menagement, like adding a user on monthly bases, or for an amount of hours.
Is this ever planed to be added on MT new features?
thanks.
 
User avatar
tneumann
Member
Member
Posts: 394
Joined: Sat Apr 16, 2005 6:38 pm
Location: Germany

Re: Will MT ever substitute a radius server?

Tue May 17, 2005 11:40 am

Im using mikrotik for pppoe server, still keeping the secrets on the MT, but i plan on using Radius for better menagement, like adding a user on monthly bases, or for an amount of hours.
Is this ever planed to be added on MT new features?
Did you read http://www.mikrotik.com/docs/ros/2.8/guide/aaa ?

What do you want to do that's not in there?

--Tom
 
randyloveless
Member Candidate
Member Candidate
Posts: 207
Joined: Thu Sep 30, 2004 10:14 am
Location: california
Contact:

Wed May 18, 2005 9:30 am

MT is not recommend as being used as a radius server . it is a router 1st .

i asked this question a couple of weeks ago .

Freeradius in linux work / steel belt though it is on the pricy side

Randy

Who is online

Users browsing this forum: bingo19, Google [Bot], justmema, tdw and 103 guests