Community discussions

MUM Europe 2020
 
kkboy
just joined
Topic Author
Posts: 15
Joined: Sat Jul 10, 2004 12:42 pm

CM9 (Atheros AR5213) - Mikrotik 2.8rc2

Mon Jun 27, 2005 5:31 pm

Hi All!

I have two licensed 2.8 mikrotik boxes. I also have two boxes with MT 2.8rc2. I'd like to test the CM9 with the 2.8rc2. In the list of resources I see Chipset AR5212 instead of AR5213. I can't get it work with the two CM9. Maybe it's because of the old version?
I'm not able to try yet the CM9 in the two licensed MT.
Any tips how to configure the two CM9? It's in a 1-5m range, with a pigtail cable only. Without any antennas.

Thanks for your Help!
 
daniel
newbie
Posts: 47
Joined: Sat May 29, 2004 11:46 am
Location: Bulgaria

Thu Jun 30, 2005 10:08 am

If you want to test it, just load the current software - either 2.8.27 or 2.9rc6 - it will work for 24 hours with all features, without license. If you like what you see, just purchase the license and import it in the router (it will continue working).

Daniel
 
kkboy
just joined
Topic Author
Posts: 15
Joined: Sat Jul 10, 2004 12:42 pm

Thu Jun 30, 2005 12:57 pm

Uh... :) What a stupid I am... :) Good idea... Thanks for your help! :)

Who is online

Users browsing this forum: EdPa, eworm, helipos and 142 guests